اهمیت انتخاب سفره یکبار مصرف مناسب

در انتخاب سفره های یکبار مصرفی که تهیه می کنید دقت کنید مراقب باشید محصولات استاندارد و مطمئن خریداری کنید و از تهیه سفره های یکبار مصرف ناسالم و غیر استاندارد پرهیز کنید از سفره یکبارمصرف نباید بوی نامطبوع استشمام شود خرید، استفاده و نگهداری از این سفره ها نیازمند رعایت برخی نکات مهم و ضروری است در ادامه مطلب به برخی توصیه ها در این زمینه اشاره کرده ایم .

سفره زر آذین مدل ورساچه کد 2

سفره، میان خانواده‌های ایرانی یکی از ملزومات پرمصرفی است که چون روزانه و به دفعات استفاده می‌شود باید به بهداشت آن رسیدگی شود.

سفره جنس‌های مختلف حصیری، پارچه‌ای، پلاستیکی و انواع نایلونی یکبار مصرف دارد که انواع پلاستیکی آن به دلیل قابلیت تمیز شدن سریع با دستمال مرطوب و نم پس ندادن و عدم جذب رطوبت و آلودگی از کف زمین در اولویت قرار دارد که البته باید هنگام خرید، استفاده و نگهداری از آن نکاتی را رعایت کرد.

هنگام خرید سفره پلاستیکی، انواعی را که از مواد نو تهیه شده یعنی فاقد بوی نامطبوع و ذرات ریز پراکنده سیاه‌رنگ باشد و رنگ روشن و شفافی دارد انتخاب کنید.

از خرید سفره‏های پشت کرک‏دار که گرد و خاک و آلودگی کف زمین را به خود می‌گیرد، انواعی که نقوش برجسته داشته و آلودگی‌ها را در خود نگه می‌دارد و سفره‌هایی که پشت و روی آن بسختی قابل شناسایی است خودداری کنید.

پس از خوردن غذا سطح سفره را با یک دستمال غیرنایلونی نمدار تمیز کنید و تا زمانی که سطح سفره رطوبت دارد آن را جمع نکنید. در صورتی که سفره بواسطه مواد غذایی چرب و مرطوب کثیف شده باشد باید آن را با آب گرم و مواد شوینده بشویید و در آفتاب خشک کنید.

برخی افراد سفره را به صورت لوله‌ای تا می‌کنند. با این کار قسمت زیر سفره که روی زمین بوده‏ با سطح داخلی تماس پیدا کرده و آلوده می‌شود. باید ابتدا دو سر سفره را روی هم قرار دهید و سپس آن را به دفعات لازم تا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *